Rechtsbijstandsverzekering zakelijk

Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van zakelijke rechts­bijstand bij een juridisch geschil. Bijvoorbeeld met leveranciers, medewerkers of afnemers. Bij de meeste zakelijke rechtsbijstandsverzekeringen is er een team van  juristen van de verzekeraar die u helpen met rechts­bijstand.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom uw zakelijke rechtsbijstandsverzekering afsluiten bij Zijl Assurantiën & Hypotheken?

  • We kennen alle verzekeraars

   Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor met connecties bij alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking van verzekeringsproducten.

  • We zijn er snel en persoonlijk voor u.

   Het afsluiten van uw zakelijke rechtsbijstandsverzekering regelen we van A tot Z. En mocht u juridische ondersteuning nodig hebben dan regelen we dat snel en persoonlijk voor u. 

  • We bieden maatwerk waar nodig

   We helpen bij het vinden van een verzekering die bij u past. We geven van advies over de verschillende mogelijkheden en ervoor zorgen dat u de juiste dekking kiest. Op die manier betaalt u niet teveel voor de juiste dekking. 

  Voordelen van een verzekering via Zijl Assurantiën

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • Wij kennen uw bedrijf

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte zakelijke rechtsbijstandsverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Waarvoor dient de zakelijke rechtsbijstandsverzekering?

  Rondom uw bedrijf kan onverhoopt een juridisch conflict ontstaan. Bijvoorbeeld met een klant die niet betaalt, of met een leverancier die slechte kwaliteit levert. In zo’n geval is het prettig dat u kunt rekenen op juridische hulp van uw zakelijke rechtsbijstandverzekering. De juristen van de verzekeraar die we samen hebben gekozen kunnen u dan helpen om de schade bijvoorbeeld te verhalen.

  Wat kost een zakelijke rechtsbijstandsverzekering?

  De premie van uw zakelijke rechtsbijstandverzekering is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de branche waarin u werkzaam bent en uw jaarlijkse omzet.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.