Particuliere verzekeringen

Zijl Assurantiën & hypotheken heeft tientallen jaren ervaring als assurantietussenpersoon. Omdat we onze klanten kennen weten we wat de wensen en behoeften zijn en daardoor kunnen we beste verzekeringen regelen voor u. Omdat we 100% onafhankelijk zijn kunnen we daarnaast alle mogelijke verzekeringen voor u vergelijken. En als er eens een schade is zijn we er voor u. Op deze manier bent u goed verzekerd, betaalt u niet te veel premie en heeft u er verder geen omkijken naar. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Voordelen van een verzekering via Zijl Assurantiën

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • Vast contactpersoon

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte autoverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een oldtimer verzekering?

  Een veel voorkomende vraag. De premie is echter van veel factoren afhankelijk. We moeten in ieder geval weten wat voor merk en type auto het is, welke dekking u wenst en wat het aantal schadevrije jaren is. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk volledig onafhankelijk.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.