Over Zijl Assurantiën en Hypotheken

Zijl Assurantiën en Hypotheken is in 1953 begonnen met een verzekeringskantoor in Zuidlaren. In die tijd kwam de verzekeringsman nog langs om de verzekeringen, vaak op de achterkant van een sigarendoosje, te regelen. Voor alle mogelijke verzekeringen, particulier en zakelijk, maar tegenwoordig ook voor hypotheken kan men bij Zijl Assurantiën en Hypotheken terecht.

In 1989 is het bedrijf door Rik Zijl overgenomen. Het kantoor is door de tijd op een aantal locaties gevestigd geweest. In Zuidlaren aan de Stationsweg, aan de Parallelweg, aan de Exportweg in Tynaarlo en sinds 2022 weer in Zuidlaren. Waar het kantoor ook stond, altijd stond persoonlijke aandacht en buitengewone service centraal

Oldtimerverzekeringen in heel Nederland

Klanten regelen vaak al hun verzekeringen via Zijl en ook voor een hypotheek voor de eigen woning of voor verhuurd vastgoed weten ze Zijl te vinden. Naast deze dienstverlening heeft het team van Zijl een grote passie voor oldtimers en dus is het niet gek dat klanten in heel Nederland tegenwoordig hun oldtimers, youngtimers, wagenparken en garages via Zijl verzekeren.

Uitbreiding van het team in 2022

In 2022 heeft er uitbreiding plaatsgevonden en is Zijl terug verhuisd naar Zuidlaren. Als men belt, chat, mailt of een whatsapp stuurt krijg staan Edwin, Froukje, Sandra en Kim klaar. Allen met een flinke track-record in het verzekeringen- en hypotheken vak. Wij helpen u graag.

Neem een kijkje in ons kantoor