Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering (of: sommenverzekering) heeft tot doel een uitkering te verstrekken indien de verzekerde een ongeval overkomt. Er kan een uitkering worden verstrekt bij ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit en overlijden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom uw ongevallenverzekering afsluiten via Zijl Assurantiën & Hypotheken?

  • We kennen alle verzekeraars

   Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor met connecties bij alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking van verzekeringsproducten.

  • We zijn er snel en persoonlijk voor u.

   Het afsluiten van uw ongevallenverzekering regelen we van A tot Z. En mocht u toch eens een ongeval overkomen dan helpen we u snel en persoonlijk met het afwikkelen van de schade.

  • We bieden maatwerk waar nodig

   We helpen bij het vinden van een verzekering die bij u past. We geven van advies over de verschillende mogelijkheden en ervoor zorgen dat u de juiste dekking kiest. Op die manier betaalt u niet teveel voor de juiste dekking. 

  Voordelen van een verzekering via Zijl Assurantiën

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • Vast contactpersoon

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte autoverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Wat is een ongevallenverzekering?

  Een ongevallenverzekering biedt dekking als u blijvend invalide raakt of komt te overlijden door een ongeluk. Bijvoorbeeld als u valt, wordt aangevallen of aangereden. De verzekeraar keert dan een vast bedrag uit. Het geld kunt u gebruiken om het verlies aan inkomen op te vangen als u niet meer kunt werken. Of voor aanpassingen aan uw huis bij invaliditeit.

  Voor wie is een ongevallenverzekering nuttig?

  Een ongevallenverzekering is nuttig wanneer u meer kans op een ongeval loopt in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld als doe-het-zelver, sporter, motorrijder of met een risicovol beroep. Dan kan een ongevallenverzekering een optie zijn. Er zijn verschillende soorten ongevallenverzekeringen: een persoonlijke, een voor het hele gezin of voor de inzittenden van uw auto of in combinatie met uw reisverzekering.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.