Camperverzekering

Wanneer u een camper heeft en er mee op de openbare weg rijdt is een verzekering (minimaal WA-dekking) verplicht. Net als bij de autoverzekering heeft u voor uw camper de keuze uit drie mogelijkheden: een WA-dekking, een beperkt casco-dekking en de All Risk-dekking.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom uw camperverzekering afsluiten via Zijl Assurantiën & Hypotheken?

  • We kennen alle verzekeraars

   Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor met connecties bij alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking van verzekeringsproducten.

  • We zijn er snel en persoonlijk voor u.

   Het afsluiten van uw camperverzekering regelen we van A tot Z. En mocht u ondanks uw goede zorgen toch schade hebben of te maken krijgen diefstal dan helpen we u snel en persoonlijk met het afwikkelen.

  • We bieden maatwerk waar nodig

   We helpen bij het vinden van een verzekering die bij u past. We geven van advies over de verschillende mogelijkheden en ervoor zorgen dat u de juiste dekking kiest. Op die manier betaalt u niet teveel voor de juiste dekking. 

  Voordelen van een verzekering via Zijl Assurantiën & Hypotheken

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade en diefstal.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • We kennen uw situatie

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte camperverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een camperverzekering?

  Dat is afhankelijk van uw leeftijd, waar u woont en de nieuwwaarde van de kampeerauto. U kunt uw premie per maand of per jaar betalen. Vaak is het ook mogelijk om een pakketkorting te krijgen bij meerdere verzekeringen.

  Is mijn camper ook verzekerd als ik deze verhuur?

  Vaak zijn er voorwaarden aan de verzekering van een camper voor verhuur. Bijvoorbeeld alleen bij een All Risk camperverzekering of alleen met een hoger eigen risico. We vertellen u er graag alles over.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.