Bromfietsverzekering

Bent u op zoek naar een goedkope bromfietsverzekering voor uw bromfiets, snorfiets of high speed e-bike? Dan bent u bij Zijl Assurantiën & hypotheken aan het juiste adres. Er zijn drie mogelijke dekkingen om uit te kiezen. Van WA tot All Risk. Omdat we 100% onafhankelijk zijn kunnen we de beste bromfietsverzekeringen voor u vergelijken. Op deze manier bent u goed verzekerd, betaalt u niet te veel premie en heeft u er verder geen omkijken naar. 

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom je bromfiets verzekeren bij Zijl Assurantiën & Hypotheken?

  • We kennen alle verzekeraars

   Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor met connecties bij alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking van verzekeringsproducten.

  • We zijn er snel en persoonlijk voor u.

   Het afsluiten van de bromfietsverzekering regelen we van A tot Z. En mocht u ondanks uw goede zorgen voor uw oldtimer toch ooit schade hebben dan helpen we u snel en persoonlijk met het afwikkelen van de schade.

  • We bieden maatwerk waar nodig

   We helpen bij het vinden van een verzekering die bij u past. We geven van advies over de verschillende mogelijkheden en ervoor zorgen dat u de juiste dekking kiest. Op die manier betaalt u niet teveel voor de juiste dekking. 

  Voordelen van een verzekering via Zijl Assurantiën

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • Vast contactpersoon

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte autoverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een bromfietsverzekering?

  De premie van een bromfiets verzekering is afhankelijk van een aantal zaken.

  De dekking: bij de meeste verzekeraars kunt u kiezen tussen een WA verzekering of een allriskverzekering. Het grootste verschil is dat een WA-verzekering u alleen verzekert tegen schade die u iemand anders toebrengt en een allriskverzekering u ook verzekert voor schade aan uw eigen bromfiets snorfiets of speed pedelec.

  Het type en het merk: het merk speelt een rol, want bepaalde merken scooters en brommers zijn duurder dan andere en daardoor ook geliefder bij dieven. Ook zijn nieuwere modellen duurder dan oudere.

  Uw woonplaats: wonen in de stad brengt een aantal risico’s met zich mee zoals een grotere kans op vandalisme of diefstal. En ook komen aanrijdingen in verhouding een stuk vaker voor. Daarom betaalt u meer premie als u in een stedelijk gebied woont.

  Uw leeftijd: over het algemeen maken jongere bestuurders meer schade dan oudere bestuurders. De premie van een brommerverzekering is dan ook leeftijdsafhankelijk.

  Het aantal schadevrije jaren: elk jaar dat u verzekerd bent met een bromfietsverzekering en geen schade claimt telt als 1 schadevrij jaar. Als u veel schadevrije jaren heeft, ziet een verzekeraar u als een veilige bestuurder en betaalt u minder premie.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.