Bedrijfsschadeverzekering

Met een bedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd tegen omzetverlies, wanneer de bedrijfsvoering van uw onderneming stil komt te liggen. Bijvoorbeeld na brand, waterschade, storm, vandalisme of diefstal. Met een bedrijfsschadeverzekering voorkomt u dat u uw zaak moet sluiten. Bij schade ontvangt u een vergoeding van uw vaste lasten en de misgelopen winst zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt met ondernemen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom uw bedrijfsschadeverzekering afsluiten bij Zijl Assurantiën & Hypotheken?

  • We kennen alle verzekeraars

   Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor met connecties bij alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor uw bedrijf altijd verzekerd is van een objectieve vergelijking van verzekeringsproducten.

  • We zijn er snel en persoonlijk voor u.

   Het afsluiten van uw bedrijfsschadeverzekering regelen we van A tot Z. En mocht u ondanks uw goede zorgen toch ooit schade hebben dan helpen we u snel en persoonlijk met het afwikkelen van de schade.

  • We bieden maatwerk waar nodig

   We helpen bij het vinden van een verzekering die bij uw bedrijf past. We geven van advies over de verschillende mogelijkheden en ervoor zorgen dat u de juiste dekking kiest. Op die manier betaalt u niet teveel voor de juiste dekking. 

  Voordelen van een verzekering via Zijl Assurantiën

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • We kennen uw bedrijf

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte bedrijfsschadeverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Waarvoor is een bedrijfsschadeverzekering?

  Na een brand, waterschade of andere calamiteit moet u uw bedrijf soms tijdelijk sluiten. Dat betekent dat u inkomsten misloopt terwijl uw vaste lasten zoals huur of premie voor vastgoedfinanciering en personeelskosten gewoon doorlopen. Een bedrijfsschadeverzekering dekt uw vaste kosten en de winst die u onder normale omstandigheden zou hebben gemaakt.

  Krijg ik met een bedrijfsschadeverzekering ook schade aan mijn pand vergoed?

  Nee, als u schade aan uw bedrijfspand wilt verzekeren, kunt u kiezen voor de gebouwenverzekering.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.