Bedrijfsfinanciering afsluiten? Veni maakt het makkelijk

In 4 duidelijke stappen naar uw bedrijfsfinanciering.

null

Oriënterend gesprek

Uw toekomstige bedrijfsfinanciering begint met een kosteloos gesprek. In welke fase zit uw bedrijf? Wat is uw toekomstvisie? Wij leren u en uw bedrijf graag kennen.
null

Mogelijkheden vergelijken

Met uw wensen in ons achterhoofd, gaan wij op zoek naar geschikte financiers in ons netwerk. Wij zijn volledig onafhankelijk en richten ons op wat voor u de beste keus is.
null

Advies en aanvraag

Tijd om de opties naast elkaar te leggen. Welke bedrijfsfinanciering past het beste bij uw bedrijf? Samen komen we tot een besluit en vragen we de financiering aan.
null

Bedrijfsfinanciering rond

Wij zorgen ervoor dat de financier alle benodigde informatie krijgt, zodat uw bedrijfsfinanciering zo snel mogelijk rond is. Ook beantwoorden wij uw vragen hierover.

Als u mooie plannen heeft voor uw bedrijf, dan wilt u zo snel mogelijk van start. Het is zonde als u vertraging oploopt omdat u er niet uitkomt met de bedrijfsfinanciering. Dat begrijpen we bij Veni als geen ander. We zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan uw bedrijf, terwijl onze adviseurs zich storten op de financiering. U krijgt zo snel mogelijk inzicht in uw financiële mogelijkheden: van de aanbieders tot de tarieven en van de voorwaarden tot de kleine lettertjes. Samen maken we de beste keuze voor uw bedrijf.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom kiezen voor Veni?

  • 35 jaar ervaring

   In de afgelopen decennia hebben we onze sporen in de financiële branche ruimschoots verdiend.

  • Transparant & toegankelijk

   Wij bieden hulp bij alle soorten financieringen en letten altijd op de kleine lettertjes.

  • Alle geldverstrekkers

   Alle mogelijkheden zijn binnen handbereik, want wij hebben contact met alle geldverstrekkers.

  • We staan aan jouw kant

   Veni zet u centraal. Onze onafhankelijke adviseurs handelen uitsluitend in uw belang.

  • We zijn uw tolk en gids

   We spreken uw taal en de taal van de financiers. En zo komt u sneller tot een financiering met de beste voorwaarden.

  Veelgestelde vragen

  Welke financieringsvormen zijn er allemaal?

  U kunt uw bedrijf op verschillende manieren financieren. Wij krijgen bijvoorbeeld veel aanvragen voor oversluitingen, overnames, leasing, zakelijke kredieten, factoring, objectfinanciering en voorraad- en debiteurenfinancieringen. Welke optie het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend adviseren over de verschillende opties van bedrijfsfinanciering.

  Wat kost een bedrijfsfinanciering?

  “Geld lenen kost geld.” Dat geldt uiteraard ook voor een bedrijfsfinanciering. Er zijn verschillende kosten waar u rekening mee moet houden. Ten eerste de afsluitprovisie, een vast bedrag of een percentage over het totaalbedrag van de financiering. Daarnaast de rente, die betaalt u gedurende de looptijd van de lening. Tot slot kan het zijn dat u de intermediair voor zijn diensten moet betalen. Maar u krijgt er veel voor terug! Dankzij de financiering kan uw bedrijf groeien, waardoor de lening zichzelf terugverdient. Met winst.

  Wat is de looptijd van een bedrijfsfinanciering?

  Dat hangt af van een aantal verschillende factoren, zoals het type lening. Als u een financiering aanvraagt voor een bedrijfspand, dan is een looptijd van 20 tot 30 jaar niet ongewoon. Maar als u een machine of transportmiddel koopt, dan is de looptijd van de lening parallel aan de levensduur van het object. Daarnaast hangt de looptijd sterk af van het bedrag dat u aanvraagt, en van de snelheid waarmee u de lening af kunt lossen.

  Hoeveel financiering kan ik voor mijn bedrijf krijgen?

  Dat ligt aan de prestaties van uw bedrijf. Een financierder wil zeker weten dat u in staat bent om de financieringslasten (rente en aflossing) binnen de termijn kunt betalen. Daarvoor is het cruciaal om een goed financieringsplan te hebben, met daarin een doordachte begroting. Hierbij is het verstandig om niet té veel te lenen, voor het geval de voorspellingen niet uitkomen. U wilt natuurlijk niet failliet gaan.

  Bent u benieuwd naar de maximale hoogte van uw bedrijfsfinanciering? Of heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw financieringsplan? Onze adviseurs denken graag met u mee.

  Wat zijn de voordelen van een financiering bemiddelaar?

  De kans dat de aanvraag voor de bedrijfsfinanciering wordt goedgekeurd, is vele malen groter. Dat komt omdat ondernemers vaak geringe kennis hebben over de aanvraag, en bovendien weinig tijd hebben om de aanvraag goed uit te werken. Intermediairs daarentegen, weten precies wat een bank wil zien. De financieringsaanvraag wordt tot in de puntjes uitgewerkt, waardoor de bank sneller overtuigd wordt van uw ambities. Daarnaast is het fijn om tijdens de onderhandelingen een adviseur aan uw zijde te hebben. Hij of zij weet precies welke voorwaarden en marges een bank allemaal heeft.

  Klanten over Veni