Bedrijfsautoverzekering

Zijl Assurantiën & hypotheken heeft tientallen jaren ervaring met het verzekeren van auto’s (particulier en zakelijk). We weten wat er bij komt kijken om uw bedrijfsauto te verzekeren. Omdat we 100% onafhankelijk zijn kunnen we de beste bedrijfsautoverzekeringen voor u vergelijken. Op deze manier bent u goed verzekerd, betaalt u niet te veel premie en heeft u er verder geen omkijken naar.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Start uw geheel vrijblijvende aanvraag.

Wilt u graag direct advies? Vul hieronder uw nummer in en we nemen contact met u op.

  Waarom je auto verzekeren bij Zijl Assurantiën & Hypotheken?

  • We kennen alle verzekeraars

   Zijl Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor met connecties bij alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u altijd verzekerd bent van een objectieve vergelijking van verzekeringsproducten.

  • We zijn er snel en persoonlijk voor u.

   Het afsluiten van de autoverzekering regelen we van A tot Z. En mocht u ondanks toch ooit schade hebben dan helpen we u snel en persoonlijk met het afwikkelen van de schade.

  • We bieden maatwerk waar nodig

   We helpen bij het vinden van een verzekering die bij u past. We geven van advies over de verschillende mogelijkheden en ervoor zorgen dat u de juiste dekking kiest. Op die manier betaalt u niet teveel voor de juiste dekking. 

  Voordelen van een bedrijfsautoverzekering via Zijl Assurantiën & Hypotheken

  • Onafhankelijk

   We vergelijken alle verzekeraars want we zijn 100% onafhankelijk.

  • Vast contactpersoon

   U heeft een vast contactpersoon bij schade die de volledige afhandeling van de schade uit uw handen neemt.

  • Snel

   U wordt snel geholpen bij schade.

  • We staan aan uw kant

   We gaan in uw belang in gesprek met verzekeraars wanneer er bijvoorbeeld een verschil in inzicht is over de schade.

  • We kennen u en uw wagenpark

   We kennen uw situatie en denken met u mee over de meest geschikte bedrijfsautoverzekering.

  Veelgestelde vragen

  Is het verplicht om mijn bedrijfsauto te verzekeren?

  Als bezitter van een bedrijfsauto bent u wettelijk verplicht om minimaal een WA-bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u bij anderen veroorzaakt. De dekking kunt u eventueel uitbreiden naar een WA beperkt casco of All Risk verzekering. Gaat u zonder bedrijfsautoverzekering op de openbare weg rijden, dan riskeert u een boete.

  Welke vormen van een bedrijfsautoverzekering zijn er?

  Er zijn drie verzekeringsvormen mogelijk:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-verzekering):
   Deze verzekering dekt de schade die u met uw voertuig veroorzaakt.
  • WA met beperkt casco:
   Deze verzekering dekt de schade die ontstaat aan uw eigen voertuig. Denk bijvoorbeeld aan schade door ruitbreuk, brand, storm en diefstal.
  • WA casco (ook wel bekend als all-risk verzekering):
   Met deze verzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw voertuig, bijvoorbeeld schade door botsen en slippen.

  Wat is het verschil tussen verzekeren via een tussenpersoon en direct bij de verzekeraar?

  U kunt verzekeringen rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten of via een assurantietussenpersoon zoals Zijl. Het direct sluiten van een verzekering kan voordeliger zijn. Toch heeft het afsluiten via Zijl ook voordelen. We bemiddelen met de verzekeringsmaatschappij en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ook zorgen we ervoor dat we de verzekeringen op exact de juiste wijze afsluiten en dat ze up-to-date blijven.

  Wat doet een verzekeringsadviseur voor u?

  Een tussenpersoon is de bemiddelaar tussen de verzekeraar en de consument. Een meer bekende term is ‘verzekeringsadviseur’. De tussenpersoon adviseert consumenten over verzekeringen. Alle verzekeringen die de consumenten bij hem afsluiten, brengt hij onder bij een verzekeraar. Hiervoor ontvangt de tussenpersoon meestal een vergoeding van de verzekeraar.